2014-03-01 09:12:10• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szerencsés nap virrad ma Önre

Napi horoszkóp március elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valamilyen kellemetlen csalódásban lehetett része az utóbbi időben, ezért történhetett, hogy a szokásosnál is zárkózottabb mostanában. Ám, ha ma közösségbe, kocsmai kiruccanásra hívják a kollégái, vagy a barátai, nem mondjon nemet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Keveset alszik mostanában, és ha igen, akkor is nyugtalanok az álmai. A drága és kétes értékű altatók és nyugtatók helyett próbálkozzon inkább a fizikai terheléssel és a gyógynövényekkel: kamilla, citromfű, almahéjtea. Súlyosabb esetben macskagyökér és komló.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy tűnik, erre a hétre túl sokat vállalt, s ezért most, az utolsó utáni napon, a szabadnapján is dolgozhat. Kapkodás helyett jó lenne lehiggadnia, a végén még mindent jobban összezavar. A családjától pedig kérjen egy kis türelmet, megértést!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerencsés nap virrad ma a Rák jegyűekre! Minden dolgát gördülékenyen tudja elintézni, még az eddig mogorva anyósa is széles mosolygással fogadják ma önt. Ezért, ha reménytelen ügye van, ma vágjon bele, ma sikerre viheti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Háborog a lelke és ezt a háborgást a környezeté is egyre inkább megérezheti. A dühkitörését mégis inkább próbálja meg visszafogni. A végén még a kedvenc házicicusa is eliszkol, ha meglátja önt. Hisz valójában önmagára neheztel a legjobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A hétvégén valami nagyon jóra számíthat, és az ezzel járó bizsergést már a csontjaiban érezheti. Emelkedhet a ranglétrán, vagy akár munkahelyváltásra is sort keríthet. Ma találkozhat valakivel, aki ebben a segítségére lehet. Ehhez ki kell otthonról mozdulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Önnek úgy látszik a szombat sem jelent pihenést. Meglehet, talán egy betegség, vagy más ok is hozzájárul ahhoz, hogy a munkahelye az otthonába tevődött át, és ezért nem érzi a különbséget a hétvégé és a hétköznapok között. Skorpió

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha úgy érzi már, hogy kezd belezavarodni a saját hazugságaiba, akkor ideje lenne, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba. Az még mindig jobb, ha kicsit lebukik, mintsem ha végképp elveszti a bizalmat, és mások által.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon jó hírt kaphat, ami feldobja kedvét. Ez a hír ráadásul a jövőjére is befolyással lehet. Sok változás lesz az életében. Talán sok kötelezettség is a közeljövőben, de annál több elismerés is. A mai napon még lazítson!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kissé elvarázsolt állapotba került: köszönheti ezt Vénusz varázslatának. Nem baj, csak ha nagyon elrepül, akkor nagyon megütheti magát a zuhanáskor. Legyen kissé realistább! Akkor nem éri megrázkódtatás.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A gyorséttermi ételek megfekhetik a gyomrát, és sajnos nem csak múló panaszokat okozhatnak, ha nem változtat idejében. A reformkonyhára való áttérés most aktuálisabb lehet, mint valaha. Látogasson meg egy bio-boltot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: